Spojení ARTIN a NOTUM

Spojení ARTIN a NOTUM

21/3/2019
Investice

Skupina ARTIN se rozšiřuje o dalšího člena – společnost Notum Technologies. Za společností NOTUM stojí zajímavé aplikace ovládané očima a hlasem či parkovací systémy, kde se práce vývojářů potkává s týmem Roboauta. Jedním ze dvou majitelů NOTUM je náš bývalý kolega Ondra Janošík.

V ranního hodinách 13. 3. ARTIN Group získala 34% podíl v NOTUM Technologies.

NOTUM se zaměřuje na mobilní a webové aplikace a Javascript technologie. Nebojí se v konkurenčním prostředí vývoje softwaru trvat na zakázkách, které vývojáře skutečně baví a díky kterým hledají stále nová řešení. Příkladem může být využití kamerového systému pro monitorování platících zákazníků na parkovišti, práce s relativními souřadnicemi a jejich převod na GPS nebo mobilní aplikace, která mapuje stav stromů v České republice.

Jaký je důvod tohoto spojení?

„Mobilní aplikace je to, co v portfoliu ARTINu zatím chybí, navíc rádi posílíme skupinu našich Javascriptařů.” říká Tomáš Ondráček, čímž ozřejmuje hlavní motivaci ke spojení firem. Stejně tak Ondřej Janošík vidí ve vstupu ARTINu samozřejmě pozitiva: “Věříme, že díky ARTINu se nám otevřou dveře k dalším zajímavým zakázkám a že porosteme společně.”

Oba pak shodně dodávají: “Máme velmi podobně nastavené hodnoty a principy fungování, bez toho bychom si k podpisu smlouvy nesedli.”

Buďme
v kontaktu
Máte pocit, že by z našeho spojení mohlo vzejít něco zajímavého?
Dejte nám o sobě vědět.